Wednesday, June 8, 2016

Sephia Turned 11

Salam...

Lamanyer tak bersiaran kann???? Super duper bizzi.. hehehhehehe..

Untuk tatapan anakanda tercayang di hari mendatang... kugigihkan diri untuk menepek stori Our Besday Gurlz, Sephia...

Persiapan awal... hurmmm... just cari templete invitation card and prints untuk Sephia edarkan pada kawan kelas dia before school holiday.


Next... confirmation booking event kat Alamanda Bowl..

Saturday, baru pulun cari bahan doorgift dan order additional food... Sempoooiiiii semua last minute.. So bertabahlah wahai badan... non-stop kami singgah from satu mall ke mall yang lain. Morning till night.


 05 Jun 2016... hari yang dinantikan Sephia...

Kami ke Alamada seawal jam 10am.. untuk set up lokasi kejadian.


Lebih kurang jam 11.30, memasing dah ready nak berbowling.

 Pilih bola masing-masing


 Team Sephia


 Besday gurl membuat balingan pertama


 Seronok tengok anak-anak gumbira


 Parents pun ramai yang sporting


 Aksi si kenit...


 LAgi satu aksi si kenit


 Si kenit nii???? Cian dia tak dapat main


 Si kenit-si kenit nii dapat bantuan dari parents memasing


video
Suasana di Alamanda pagi itu..

video
Sewaktu berboling... pihak managment mainkan lagi besday buat Sephia... Tetiba syahdu lak ibunya!



Khaleef pun tak mau ketinggalan beraksi di besday party kakak dia.


 With my office-mate yang turut meraikan


 Actually... abang dia yang lebiiihhh-lebiihhh


 Awish... my nephew... tak larat angkat bola boling... main belon aje laaa


 Dining area pun dah ready


Anak-anak masih leka bermain... Ada one hour untuk mereka berboling 

 Check makanan... 

Bihun... Air... READY


Nugget & Sausages : READY

Cream Puff : READY

Talam Suji : READY

Burger dan kuih muih : READY

 Goodies bag : READY


 Bila games dah habis.... makanan pun dah ready... tiba masanya bermula acara. Opening speech by bapa besday gurlz

 Besday gurlz dah ready


 Bersama dengan sebahagian dari anak-anak 


 Our Happy Family

Bersama Acu dan Atuk


Bersama Kuarga Mama De dan Ayah Teh


 Makan Time...


Antara tetamu yang hadir... My opis mate.. 

 Famili kawan Sephia

Famili kawan Sephia 

 Famili KAwan Sephia


 Famili my staff


 Sephia & Friends


 Pun famili kawan Sephia

 Famili kitorang!!!


 Pun famili kitorang


 Famili jiran kami merangkap kawan Sephia

Terima kasih kepada semua tetamu yang hadir

Dining area dipanjangkan ke wing sini.

Dan wing sini..

Before tetamu berangkat pulang... time untuk agihan goodies bag.

Next... time special guest pulak berbowling 


 Aikk... si besday gurl nii tak puas lagi slot satu jam dia tadik

 Famili games


Begitu ler stori besday party Sephia yang simple mimple... Thanks kepada tetamu yang sudi meraikan dan sebagai tuan rumah... kiter mohon maaf di atas segala kelemahan.

Buat anakandaku Sephia...

Semoga dikau membesar menjadi anak yang solehah.. cemerlang dunia akhirat. Ameeennn...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails