Monday, May 26, 2008

huwainas.blog.friendster.com/2008/05/selamat-ulang-tahun-perkahwinan-yang-ke-6/

Emmmm…. cepatnya masa berlalu, nak up-date blog ni pun terpaksa curi-curik masa. Sibuk sgt semenjak dua menjak ni…. Oh yea….. pada 19 Mei 2008 jan lebih kurang 11.55 am….. maka genaplah 6 tahun umur perkahwinan kami. Walaupun dah agak terlewat….. kiter still gak nak ucapkan Selamat Ulang Tahun perkahwinan yang ke-6 buat my beloved hubby dan isterinya…. Alaaa… isterinya saper lagi… kiter laaa tu…..

Tahun ni, ulang tahun perkahwinan kami just simple jer…. x dapat berdua-duan pun…. maklumlah, hari cuti (sempena Wesak day). So anak-anak pun join sekali ler. Anyway, ok gak celebrate ngan diorg. Ajak shoppin sama-sama.

Buat my hubby…. thank atas present yang diberi. Moga-moga tahun depan dapat lagi…. dan lagi….. dan lagiii… Yahoooooo!!! bestnya!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails