Sunday, April 24, 2011

My team is Jlo.....

Salam semua.... bila tiba mud I nak menulis... gatai tangan nii meng hap date stori lama yang masih terlekat kat kotak minda I yang kenkadang menghadapi Syndrome short term memori lost nii...  Kali niii stori "pertandingan Bowling KSKB" yang diadakan pada 19 April yang lepas.... Apa tuh KSKB??? hikhikhikk... Kelab Sukan dan Kebajikan Bendahari daaa.... Lokasi tournament kali niii kat Mines.


Bersandarkan pepatah orang tua... ukur baju dibadan sendiri...  plan asalnya kiter decide x mo bertanding... tetapi insya-Allah akan datang gak tuk bagi moral support. Tetiba last minute tertubuhnya team kitorang yang dinamakan Jlo. Saja nak memeriahkan suasana!

JLO????
Hikhikhikkk... ada ker yang temuntah dengar nama tu??? Ker ada yang dok tengah jolok anak tekak tuk  muntah???? Wo wo woooo.... ada sebabnya kenapa nama tu we all pilih sebagai nama kumpulan kitorang... so plezzzz jgn nak memperlekahkan we all tauuu!!!!!


Apa pun u ols nak cakap ker nak kutuk kerrr, gua enggak peduli OK??????



Sebelum pertandingan ini dimulakan... jom kita bergambo doluuuu.... Oh yea.... sebanyak 20 pasukan yang bertanding tuk kali niiii.



Lihat aksi sang 'juara'


Maka... dipendekkan cerita.... pertandingan bowling kali niii telah pun melabuh tirainya..... dan team kitorang bergelar JUARA... He he heee.....


Apa?????


Tak caya??????

Percayalahhhh.... bersesuaian ngan nama kumpulan kamiiii... JLO...

yang membawa maksud...............

J uara Longkang.
Dan juara kepada Juara Longkang tuuu adalah kiter.....

Round 1.... jatuhan pin sebanyak 35 dari 300

Round 2 jatuhan pin 69

Dan final round... dengan adanya peningkatan jatuhan pin iaitu.....91

Keh keh kehh..... sori yea Awin & Nurul.... Kiter kan dah bagi tau awal2 lagik yang kiter nii langsung tak pandai main... hihihiiiiii.................... so, tepat tak pemilihan nama team kitorang??? Haaaaa.... tu laaaa eden dah khobarkan tadi... jgn memperlekehkan nama kumpulan kami... Keh keh kehhhhh!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails