Thursday, May 19, 2011

Hepi 9th Anniversary to me & partner!


19 Mei kembali lagik.... bermakna sekali lagik kami akan meraikan detik bersejarah dalam lipatan memori kami. Our Anniversary. To my Beloved Husband.... Selamat Ulang Tahun Pernikahan kita... Terima kasih kerana menerima diri ini seadanya dan sabar melayari bahtera rumahtangga yang kita bina 9 tahun lepas....


Kali niiii... kami meraikannya dengan penuh kesederhanaan... Nak gi bercuti pun tak boleh... Anak tengah exam... So, celebrate se simple mungkin janji memorable....


Hahahahaaa.... kali niii kitorang banyak habiskan detik2 bersama dalam panggung wayang.... 11.10, Nur Kasih The Movie... rehat dan sambung balik Ngan Citer Pirates Of Caribbean. Ok gak tengok Nur Kasih sempena Anniverssary kitorg nii... banyak gak beberapa perkara yang boleh dijadikan panduan dalam menangani cabaran rumahtangga. Setia, tabah, sabar & tawakkal.....



Ni lak??? Ermmm x der ape pun... cuma gatai lensa nii nak mengampture gambar our b/fast di hari Anniversary kitorg niii... Menunya not so special.. but became special when dinikmati pada hari yang special especially ngan somebody yang very special....



Gambar ni lak???? Saje jerrr... so x payah ler nak ulas....

Ermmm our special lunch date???? kat mana we all mkn...??? alaaa kat En Kenny Rogers aje.... Agains... Menunya not so special.. but jadikspecial when dinikmati pada hari yang special especially ngan somebody yang very special.... maka cukup SPECAL kan????


Before i end my stori niii....

To MBH......

Terima kasih tak terhingga di atas segala-galanya.... Moga hubungan kita ini kekal bahagia buat selama-lamanya dengan ditemani anak-anak, sanak saudara serta rakan-rakan.

Dannnnnn 
 yang amat diharapkan.... moga kita di rahmati-Nya.... Ammiiinnnn......

2 comments:

Yana said...

nie nak tunjuk hadiah jam ke/??hahahaha...apa pun, sayang bngah..opsss...hikhik..sayang sebab jaga, menyayangi dan bersabar ngan kakak ku yg banyak celoteh itu..hahahah..jgn mare ek kngah... muahhh

nashora said...

to MBW....thanks n happy anniversary yg ke-9...terima kasih di atas segala2nya....

k de....hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails