Monday, October 3, 2011

Tahniah To En Asben

Salam Guys.....  Selalunya stori dah membasikan diri... baru I up-date kat sini.... Kali niii.... PAnas lagik maaaa... kejadian yang beru berlaku pagi tadik....

Today, kiter memang dah plan awai2.... ambik cuti bagi meraikan kekasih hati bergraduate. Anak2 teringin bangat nak datang tengok ayah dia naik stage... tapi sori yea sayang... kids bawah 12 thn tak dibenarkan masuk.

Seawal jam 7.25 kitorang dah ada kat UM....


 Kiter tlg ler cik Abe mengenakan busana graduan niii.... Pas tuh kitorg tlg pakaikan pulak "Mamat X" yang alone di hari graduasinya... Hurmmm Cian gak kat dia... malas nak tanya banyak2.. Takut mamat tuh syahdu syahdan ler pulakkk...



 Haaaa.... dah ready.... kali niii kiter rasa kelainan bangat.... Yang paling kiter suka sangat adalah busana kepala... yea laaaa.... biasanya "mortar board" aje... hahahaaaa kali niii pakai "bonet"... Walaupun bukan kiter yang pakai.... Kira tumpang sekaki laaaaa yerrrrkkk..... hikhikhikkkk



 Bergambo dulu...... dan komdiannya kami menuju hala tuju memasing... En asben ngan grup dia.... Ai lak terus masuk ke dewan



 Setelah perarakan masuk graduan.... My leher dah jadik cam angsa.... cer carik En Asben.... hahahaaaaa.... nampak!!! Try zoom in gambo... yg niii setelah beberapa kali mendelete gambo yg tak jadik... ada jer org lalu lalang depan dia nih... Kang I bangun gi kat tempat dia baru tau.... terus kena kuar dewan lak nanti... hik hik hikkkk


SEmentra menanti keberangkatan masuk perarakan Besar dan Perarakan Canselor Duli yang Mulia Sultan Azlan Shah


 Their Buku Convo


 Their invitation CArd


Dr. Nazrul's Wife... hikhikhikkkk kiter ler tuh!


 Ni masa acara re-perlantikan Raja Nazrin Shah selaku Pro-Canselor UM


 Yeayyy..... Ambik Skroll



 Bergambo selepas tamatnya sesi pagik tuh



 acara wajib... bergambar lerrrrr



 hihihi..... teman kepada sang graduan



 YEAAAAHHHHHH...... akhirnya



 Sebelum kita pulang.... jom lakarkan satu lagik kenangan bersama



 Rakan masa belajar... hurmmm rasanya from Iran tak pun Iraq



 Usaha... tangga kejayaan... maka gambar tangga kena gak diabadikan



jom kiter pulang dulu..... camerawomen nii tak profesional... malam nih kita ambik gambar studio nooo.....

before i end my entri today...

Buatmu suamiku... tahniah diucapkan dari ayang, anak-anak dan famili.... kami bangga sama kamu.... mmuahhhhhhhhhhh!!!!!! Moga ilmu yang diperolehi ini dapat dimanafaatkan demi memertabatkan agama, bangsa dan negara!

1 comment:

nashora said...

special thanks to MBW menemani hamba dimana saja..begitu juga bersama anak2 sanggup berkorban apa saja utk kejayaan hamba..tidak ketinggalan kejayaan hamba utk ayah dan arwah mama di atas kepercayaan mereka ke atas hamba..tidak ketinggalan b ngah (dan keluarga), lina, keluarga mertua, ipar-duai,jiran2 n sahabat2 sekalian.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails