Wednesday, February 26, 2014

Di penghujung winter 2014.....

Namaste.... mere nam... Salmi heeee!!! Hihihii... tetiba lak speaking hindustan yerkkk???? Al-maklumlah..... 3 hari lagi, winter akan melabuhkan tirainya bagi memberi laluan pada spring dan bunga2annya yang romantis.... tu pasai ler tetiba jer rasa nak bergolek2 cam babak dalam filem hindustan. Heheheheee....

Sebelum stori spring kiter muatkan... jom kiter zoom dulu stori winter 2013/2014.



Kalau masa Autumn dulu, kiter dapat saksikan dedaunan kekuningan berterbangan ditiup angin... masa winter lak pokok-pokok majoritinya togel.... 

snow lak.... ada laaa turun shy-shy cat! Tak lebat pun.... kenkadang tuuu turun dalam 5 minit aje... pas tuuu hujan biasa aje even suhu ley tahan sejuknya. Kenkadang negetip 2 pun ado! 



Ni lakkk snow pada 12 Feb yang lepas. Snow yang paling banyak turun di bumi Bradford dlm musim winter kali niii. Tak penuh pun salji menutupi bumi.... cuma penuh kat bukit bukau area school bebudak niii dan sikit2 aje atas jalan. Hurmmm... nampak gayanya tak der snowman ler kali niii... Huhuhuhuuuu.




Ni lakk... gambo yg dicapture tadik..... actually anak2 tgh cuti sekolah seminggu. Cian ank-ank tak ke mana-mana pun cuti sekolah niii. Al-maklumlah, ibu sibuk ngan kelas. So, 25/02/2014 (Selasa), kebetulan tgh break 2jam kelas.... ayh depa bawak bebudak niii ke school kiter, lunch sesama dan komdian lepak kat taman.



Bebunga bewarna warni dah banyak tumbuh di sana sini... memang cantik. Cuma, sayang kiter tak bawak kamera. HP kiter lak buat hal... bukan apa, memori dah full... banyak benau gambo dan rakaman lom ditransfer lagik... hik hik hikk.... So, delete 2-3 keping gambar yg rasa2 tak nak simpan..... dan gantikan dengan dua tiga klik gambar pre-spring niiii


Hihihiiii.... ni gambau pre Spring yea!!!! Nanti kiter muatkan gambar2 yang lain bila Spring dah betoi2 Spring! hihihiiii.... dahhhh!!!

1 comment:

Norma NML said...

Wah..cantik sgt..purple..:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails