Wednesday, July 19, 2017

Aduhaiii Khaleef...

Adehh


Cer perhatikan... 

ini Khelef... buah hati bongsu kiter


Ini pun Khaleef:



Dapat detect tak apa ke bezanya gambo atas ngan gambo bawah?


Tak nampak...?????


Cer tgk kat kening dia....


Tengah mok cik bersilat kat dapoq untuk sediakan juadah dinner nanti... tetiba dengar kakak dia menjerit dan tetiba dengar gak Khaleef meraung... Maka naluri ibu kan... sure ada something wrong somewhere.. Maka campak dulu apa di tangan.


Tgk ajer si tecik tu... waduuhhhhhh....

Adehh... camner laaa dia boley lak cukur kening dia. Mmg dia ada nampak ayah dia shave misai... dek disebabkan dia tak dop misai... boleh lak di cukur kening dia...

Bila dah tengok kening dia lain macam..


maka menangis sakan dan tersedu-sedu dia peluk si Ibu... Apa nak buat nak... nasi dah menjadi bubur.


Doa aje laa kening asal cepat tumbuh balik.


18Julai 2017... pepagi lagik ibu dah jadik mak andam... Terpaksalah ambik eyeliner (itu aje ibu ada kotttt) untuk di touch up kan eye brow dia agar tak berapa jelas ke-tobek-kan kening dia tu... Yea laa.. kot nya nanti kena gelak ngan kenkawan... malu lak dia... kan!

Anak bertuah betoiiiii😡.


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails