Friday, August 28, 2009

Perkembangan seminggu berpose

Salam guys.... amacam korang punyer pose???? HAri niii dah masuk hari ke-6 kita berpose. Harap-harap badan dan perut kiter dah mula imune dengan proses merehatkan usus ni....

Kimie... al-hamdulillah setakat hariii ni dia dapat berpose penuh... Cuma hari pertama dia macam agak nazak... he! He! He!.

Didie lak seperti biasa.... berpose separuh atau sesuku hari... Tapi yang herannyer... masa bulan niii lerr dia berselera makan... kalau idak... sebelum niii nak bukak mulut pun payah. Apa jenis fesyen dia niii pun entah leerr.

Hari niii lak kiter ambik leave bagi hari yang ke-2 dalam minggu nii... Jaga bebudak niii kat umah. Bergilir ngan Mr Hubby kiter coz sekolah bebudak niii cuti kann....

perghhh.... kat opis tuuu berlambak gak keje. Tapi since baucer bulan niii dah close.... kiter pun ambik leeerrr kesempatan untuk bercuti. lBole lerrr buat assignment PTK kannn??? lagik pun kat umah niii dah macam tongkang pecah. Stok kain 2 minggu tak lipat lagik... So... harap-harap cuti kiter niii bermakna laaa... LAgi pun tempoh percutian ini akan jadik panjang since Monday niii kita sambut Merdeka kann...????

Projek kuih raya....???? Ermmm... akan dipertimbangkan... yang penting... didie dah mintak untuk buat kek lagik.... Isy!!!! Cam malas jer nak buat kek nii... Tapi.... telinga niii dah naik bernanah mendengar permintaan anak dara sorang tuh.... tengok ler camner kannnn???

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails