Friday, December 25, 2009

Alvin & the Chipmunk 2

Lama kiter tak memuatkan post bekaitan ngan movie kan..? bukan ape agak bz sikit biler nak berkongsi citer. Dan bersempena ngan cuti Chirstmas kali ni... kiter berkesempatan nak share citer Alvin And the Chipmunks 2.

Actually kalau diberi pilihan nak tonton citer apa kali nii... kiter pilih AVATAR. Tapi... we must think twice coz kena pikir hati dan perasaan anak2. Tak nak jadi cam last month. Bebudak nii nak tengok Citer Senario tapi kitorang pilih MySpy... Alih2 bebudak nii boring. Memang citer tu lucu. Tapi itu bagi kiter yag dewasa laaaa. BAnyak word/sentence dia double meaning dan sebenarnya tak sesuai untuk pendengaran budak2. So kali niii kami decided tengok citer nih.




Kitorng pilih tayangan kul 9.20 malam... so, before movie time... kitorang pusing-pusing dulu.
Even tak merayakan Christmas nii... kami mengambil kesempatan menyibukkan diri bergambar kat Chrismas Tree nih.Ni tempat show Alvin & Chimpmunk. Show dia kul 3 keesokkan harinya. So kitorang x join laaa

macam-macam gaya bebudak dua org nih.

menyibukkan diri menengok hadiah/mainan

As usual... before show time... bergambar ngan poster!!!


Ermmm... for those yang belum tgk movie nih, Citer niii mengisarkan 3 adik beradik Chipmunk Alvin, Simon & Theodore yang sudah terkenal sebagai band unik, hidup bergelumang dengan glamour dan kasih sayang dari ayah angkat mereka (manusia) dan kemudiannya mendapat saingan dalam karier mereka.

Juga seperti mereka, sebuah trio baru muncul, "The Chippetes" yang terdiri dari tiga chipmunk betina yang seksi. Mereka adalah Eleanor, Jeannete, dan Brittany.

So far citer ni biasa aje bagi kitorang. Tapi ia cukup mengembirakan hati Kimie & Didie. Mereka berdua begitu teruja ngan kelincahan dan kecomelan chipmunk-chipmunk nii. Sampaikan mereka mintak nak tengok lagik filem nii. Kiter lak... ermm... OK... enjoy dan tak henti gelak tengok citer niii dari awal hinggalah habis. Untuk itu.... kiter bagi 4.3 popcorn untuk Alvin & Chipmunk 2 nih.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails