Friday, October 29, 2010

Rusa Vs Red Worrior...

Salam to my reader... No new entry semanjak 2 menjak nii... Dah ada beberapa my silent reader komplain... no latest stori. Ermm.... terlalu banyak menda yang perlu diselesaikan... So, capek yang amat... So, I kena pilih the priority task dulu laa.... Berblog nii just mengisi masa lapang! Sori yea!

Dalam kesibukan kiter, I cuba2 jugak lah mencuri masa... kali nii just nak curi 10 minit aje dari lunch time hari Jumaat nii nak up-date something kat sini... Bagi memenuhi permintaan mereka-mereka itu...

Actuali, banyak benda sebenarnya nak stori.... Tapi, KIV dulu storinya sampai keadaan mengizinkan. Memandangkan mlm sok ada sesi peperangan yang agak hangat dlm arena sukan... I Just nak share Entry psl Rusa VS Red Worrior nih...

Agak2 u ols.... I nih sokong team mana yer????




Ada lagik sekepin dua gambar yg I tak up-load... Ermm... nak cepat la beb.. komdian laa yea!

Uiksss... dah dapat agak tak team mana yg disokong????

GAmbar nii dicapture masa kiter bertugas kat Seremban awal Oktober lalu... KAlau yang tak ikuti perkembangan bola sepak... kowang sure tak tahu team mana mereka-mereka inikan!!! Mai sini Cik nak bagi tau.... ni team Red Worrior... Kelate maghi... masa nii demo ada perlawanan ngan team Nogori... Masa tuu I dah nak kuar bertugas... Si kimie yang tergedik sangat nak bergambar... Nak tunjuk kat kawannya Ilyas katanya.

So apa lagik... bergambar ler mereka2 ini. Bila mlm tuh ada perlawanan kiter ajar kimie bersorak...

"Hobin jang hobin...." keh keh keh... budak tuuu follow aje ayat tuu... tapi sokong kelantan... keh keh kehhh... Ko kena tipu bulat-bulat ngan ibunya....

Lantas ayah dia tanya dia sokong mana.... Since baru bergambar ngan player Kelantan... dia sokong Kelantan... Maka, setelah dibetulkan... maka kuar sorakan dari Kimie... "Gomo Klate Gomo" hahahaaa baru betoi....


Utuk final sok.... Kimie tak tau lerr dia nak sokong mana... sebab actually dia Sokong Manchester... tapi demi menjaga hati ayah.... sokong Liverpool....

Opsss salah CUP laaa.....

Dia sokong Selangor/Phg/Terengganu laaaa.... Since team tersebut tak der... dok atas pagar aje laaaa. Tak yah nak berhobin mau pun bergomo... tengok aje bole tuu golek kat gol mana yea!!!

Kiter lak????? Huhhhhhhh usah kowang tanya laaa. Actualy, I nii langsung tak minat Sukan Bola Sepak... LAngsung Tak!!! I ulangi LANGSUNG TAK MINAT!!!! TApi Entri nii I masuk jugak... moral support la kununnnn... That's why kalau ditanya team mana yang jadik juara.... I akan jawab... team yang menang laa... tak kira laaa sape punn... kih kih kih... jgn mara haaa!!!

Apa-apa pun... for both team mainlah dengan semangt kesukanan.... For their fan... best off luck 4 yr team.... jaga manners agar tiada lagi insiden buruk yang berlaku... Walau suasananya panas dan tegang... sila COOL bebehhhh... DAhhhhh!!!

2 comments:

nashora said...

amboi blogger....kalau x suka tu...jgn la sampai tulisan CAPS LOCK AND BOLD...tu cam bagi hint kat your partner....terima seadanya la kalau itu pasangan anda minat....nasib baik dia tgk kat rumah jer....huhuhu...

salmi said...

aikk... tgk kat umah??? Bukan ker dah reserve ticket ker??? Huhuhuuuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails