Wednesday, January 28, 2015

Lagi lagi kisah Khaleef

Salam...

Saja nak selit kisah si tecik nii lagik... bila dia besau esok... biar dia baca kisah ragam dia macham-machaaammm niiii.


Ni dia masa kitowang baru landing... muka dah macam pakai blusher... merahh....


before dia masuk taska... kasi trim dia punya rambut... alahaaiiii... bukan senang nak potong rambut dia niii... kena pegang kaki tangan dan kepala gitiew... Rambut belakang dia nii kiter potong 2inci... rambut depan lak.. asalkan tak cucuk mato, cukup ler. Hurm... tiap kali kiter trim rambut dia... sure pas tuuu dia akan ada masalah kesihatan... nak kata ada keturunan Repunzel tuuu jauh sama sekali... tapi... gitu ler diaaa!


Enchemm tak lepas potong rambut? Aikk... muko poyoooo...???? memang lerr... ni muka dia tengah mengamuk sakan.... why...??? dia mengamuk suruh bukak baju yang satu ketika dulu... ini ler baju febret dia... baju toys stori. La niii dia nak pakai baju superman ajo. Heran kiter! Masa bila lak dia tgk citer superman tuu. Seingat kiter.. lom pernah lagik dia tgk mamat Superman ke Spiderman ker... kluang man kerr... Heran bin ajaib tooiiii


Ni lakk... ghuper stock yang kena ada kat umah...  upah dia gi skul... tuk dia saiz yang mini niii

Sebelah yang mini tuuu... ibu dia punya... nyum... nyum..nyum... 


Even dia dah ngaapppp 2 ice cream saiz mini... still paw yang kitowang nyer... 

Ragam terkini dia... Kena bawak dia round-round taman perumahan kitowang naik moto... dah bawak round... terjerit terlolong mintak air and pas tuuu kena bawak round lagik... Memang lelah ler nak layan demand dia ni... yo laaa kenkadang dia mintak  round tgh hari buto.... tak pun dah memalam butooo!!! Selagi tak bawak... selagi tuu ler dia terjerit-jerit dan melompat cam tarzan... mau naik HB kitowang... anak... oh anak....!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails