Wednesday, March 23, 2016

REDANG ISLAND 3D4N part 2

This part II stori still kisah kami day 1 di Redang Island...


Lautan yang biru hijau memang sangat mengasyikkan... Apatah lagi mendegar deruan ombak yang menghempas pantai... sungguh menggujakan!


 Walaupun negara di landa El-nino.... Mentari tersangat ler terik... tapi apa de hal??? Tak sabau nak mencecah kaki di pasiran pantai Redang niii



Waduh... tak boleh nak beromantika di amor... ada aje nak interfrem!



Lepas kena sound... minah interprem duduk "merajuk". Kejap aje!!! Lepas pekena air laut... baik ler mood dia tuu! 



Yeaayyy... Bila semua dah turun ke gigi air.. Selfie time!


Pasir pantai nii memang halus dan lembut... macam uli tepung pun adaa.... Lepas sorang-sorang ditimbus pepasir. Siap Khaleef verangan bawak keter F1.



Really miss this moment


 Next.... kami ke swimming pool pulak... Berenang sambil makan ice-cream... hehehee... Aikkk.. mana ais-cream??? Hihihiii dah selamat dalam pewot!



Enjoyed......... But after dinner... sakit kepala yang melanda telah spoil kan sedikit perchotian kiter kali nii... Malam tuu tak de ler sesi outing ke pantai .. pas makan obatttt... kebooommmm... tidoq!

1 comment:

Anonymous said...

ASSALAMUALAIKUM SIS..BOLEH WHATAPPS SAYA TAK TOURIST GUIDE KT LOMBOK. NIE NO SAYA 0188725468 (SYAZANA) TQVM SIS

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails