Friday, November 14, 2008

Surprize untukku...

Kiter berinduksi kat dalaman UPM jer... kat fakulti pertanian 2. Fakulti pertanian 2 tuuu atas bukit.... alone... sunyi.... sepi..... keras pun ader..... sebab banyak batu bata..... he! He! he!


Masa kursus induksi hari Selasa hari tuuu(11 Nov).... asben kiter ambik lambat hampir sejam... waktu tuuu sume orang dah balik. Apa lagik.... muncung ler kiter...

Esoknya.... setelah hampir 24jam kiter tak cakap ngan dia....

Masa kiter masak... kiter dapat.... SURPRISEEE.....




masa tuuu cam jual mahal jer nak bukak hadiah niiii. Muncung masih ada..... pada kad tuu dia mintak maap dan wish my besday in advance. Masa bercinta dulu kalau kiter muncung, usually dia bagi cokelat. Apa laaaa merangkap besday present pun cokelat jugak kerrr????

biler bukak jer......




meleret senyuman kiter.... tapi.... kena cover woittt... kalau tunjuk sangat kegumbiraaannya... nampak cam kiter niii meterialistik lak kannnn? Tetiba perasaan sayu lak bercampur baur... bukan aper cian lak kat O2 kiter tuuu....


tapi... lepas digodek tepon tuuu.... memang memenuhi citerasa kiter sebab:

1. Camera dia 5.0megapixel vs O2 tak igt... tapi gambo memang blur
2. kecik vs o2 baling kat anjing... mati ooooo
3. senang nak dongar radio vs o2

tu antara reasonnyer laaaa. Banyak lagi sobab yang lain... tapi sobab mengapo kiter suka sangat ngan hp baru nii... sebab....

asben kiter kasi surprise.

To my belove hubby.... mintak maaf lerrr sebab tarik muncung.... &

terima kasih daun keladi,
jangan lupa laptop di actual besday kiter nanti

p/s: jgn marah haaaaa...








No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails