Tuesday, March 24, 2009

Sambutan Maulidur Rasul

Dalam kesibukan kiter menguruskan persiapan majlis perkawinan DE, Ahad lepas kiter curik-curik masa ke Surau A-Muhajirin bagi menjayakan sambutan Maulidur Rasul. Acara bermula ngan senam robik dan komdiannya pertandingan Larian Jihad. Kimie Dan didie tak boleh join larian niii coz bawah umur....
Peserta larian ke garisan mula
Seterusnya acara Pertandingan bercerita dan pertandingan membaca:
antara barisan peserta yang bertanding dan kimie satu-satunya jejaka yang ambil bahagian
aksi kimie sewaktu membaca
Next.... pertandingan mewarna.....
baru mula....

antara peserta yang bertanding

penat duduk.... meniarap ler pulak minah niii
aikkk... dapat bantuan kawan lak kimie niii

Hasil dari kimie

Hasil cakaran didie




sesi tayangan kisah nabi mengisi ruang sebelum penyampaian hadiah

bebudak niii tak khusyuk pun



Kimie mendapat tempat ke-tiga dalam pertandingan membaca


"adik dah kaler cantikk.... adik nak hadiah...." kata didie sedih tak dapat tempat dalam pertandingan mewarna. Cian dia... competitor dia kakak/abang umur 5-6 tahun. Kalau ikut age 4 tahun.... hasil cakaran didie boleh melayakkan dia mendapat tempat pertama.


depa cian kat didie... depa call her untuk terima hadiah berupa cup cake. I know that's she knows yang dia buka pemenang... that's why mukanya masih sedih. Tak pe laaa sayang.... kita cuba lagi nanti yea...





2 comments:

nashora said...

Lo....gambar ayah dia di mana....anak2 celeberate maulidur rasul....ayah dia dengan duniawi di padang bola.....hihihi....yg x pe...ayah dia jaringkan gol n menang team dia....hihihi

yusrizalrazak said...

wah.. hebat tu. menang juga depa. sekali dengan ayah depa.

ayh depa sejak 2 menjak bersemangat lepas liverpool menang besar.. huhuhu

insya-allah dalam minggu ni, org serdang akan serang ke bangi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails