Thursday, March 12, 2009

Suka... Heppi... dan terlampau....

Last weekend kiter sekali lagi ditugaskan menjadik ketua pengawas Exam PJJ dan kali ini kiter ditugaskan ke Pusat Pembelajaran Seremban. Kiter bersyukur yang amat sangat kerana tak perlu pergi jauh-jauh dan yang penting bole angkut askar-askar kiter tuh.
Sepanjang hari Jumaat & Sabtu, kiter tak dapat menemani depa ke kolam sebab sibuks jaga exam, buat laporan dan buat preparation paper exam yang berikutnya. Depa just diiringi 'bibik (asben kiter)' je.
Hari Ahad jer baru kiter dapat join iaitu selepas all exam paper dah habis. So ini lerrr liputan kiter di Kolam Renang Klana Hotel:
Pintu keluar ke kolam renang

Kimie dah tak kelihatan sebab dia begitu teruja/excited nak berendam lagik

Sebaik saja tiba di tepi kolam renang..... tiba-tiba kami disajikan dengan aksi terlampau dari sepasang manusia...... Adegan itu semapat kiter rakamkan....

video
Masya-Allah..... baik kiter hentikan rakaman tersebut.... he! He! He!

Tak lama lagik akan diadakan satu competition.... dan pengadil (my hubby) dah ambik tempat... cuma peserta baru warming -up


Liputan pertandingan......
video

Sekian dulu liputan kiter kali ini.....

1 comment:

nashora said...

Waduh ibuk, teruja bibiek tgk anak2 mandi kolam.....teringin jugak bibiek ingin mandi sama2 mereka...nanti tolong belikan baju mandi untuk bibiek ya ibuk....

satu lagi...nasib sih anak ibuk 2 saja.....tapi kecoh mulutnya...terutama si anak dara kecil tu....bukan main garang nya....disuruh bibiek buat itu...buat ini...kalau tidak diikutnya...diberinya syarahan agama pada bibiek....terutama kata2 hikmatnya....islam bagi kita otak untuk fikir....cari botol susu dengan fikir...jangan carinya dengan telinga atau hidung...waduhhh...bernanah sih telinga bibiek....ya ampun....nasib baik bibiek x lari atau terjun saja dari hotel klana...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails