Thursday, March 19, 2009

Stori masa jaga exam dulu...

As per my stori yang lepas... kiter ada mention kannn yang kiter dilantik jadi pengawas exam.... Walau event niii dah berlalu 3 minggu lepas... kiter still nak citer kat sini sebab.... i dah capture gambo u know... nak post last 2 week i very bussy tauuuu... So now i nak share sikit jer moment masa i jaga exam tu....

Ini hari kedua depa sit for the exam.... at the same time ada 3 bilik exam yang perlu kiter jaga yang setiap satunya lebih kurang 45 orang pelajar dan lebih 25 subjek yang berjalan serentak.... Wa cakap sama lu.... banyak fenat wooooo

masa niii lak.... student ramai dah kuar..... Envelope skrip jawapan dan soalan dah siap sedia... report untuk sesi kali ini pun dah siap so ada lega sedikit... tapi mata ini tertumpu pada sesuatu... apakah ituuu?????

ha! ha! ha!.... masih ada seorang pelajar yang lum selesai...... since dia pun tgh khusyuk kiter mengambil kesempatan merehatkan diri..... bagaimana?????



Jeng! Jeng! Jeng!..... perghhhh terasa bengkak kakiku ini... fenat round 3 bilik/dewan exam.... take rest jap sebelum meneruskan paper/sesi yang lain...
He! He! He! Jangan mara haaa....

1 comment:

nashora said...

weiiiii...seksi weiii nampak kaki.....hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails