Monday, February 22, 2010

Produk UPM...

To reader sekalian.... for those yang tak pernah tau berita nih... mai sini den nak khobarkan.... ni dia one off produk UPM... AIR PUTRA....

Actually air ni dah lama UPM launch... tapi baru tadik (masa perasmian Majlis Pecah Tanah TBS) kiter dapat pegang dan tengok air nih. Bole ler hilangkan dahaga ngan cuaca yang panas akhir-akhir nih... Tapi... sanggup tuuu kiter tak minum tadik.... kiter tahan aje!!! Kenape yerkk????

He he he... kiter simpan air niii untuk dicapture gambarnya untuk dimuatkan dlm blog ni.... alaaa.... kalau tangkap gambar botoi kosong pun tak pe kan??? tak pun refil air lain... korang bukan tau kan?? Hurmmm... sanggup tuuu tahan dahaga semata-mata nak capture gambar air ni. Ape ke bendul kiter nih kan??? Muah haa haaa....

Tapi bukan kes bendul yg kiter nak share ngan korang... Yang kiter nah ketengahkan kat sini ialah... UPM bukan aje lahirkan graduan... tapi ada gak produk-produk lain contohnya RO water nih... So, kepada PTJ-PTJ under UPM.... please buy our product!!!! Buatan tempatan... mesti mari!!!!!!

Pada reader kat luar sana... meh ler try product UPM nih.... mari mari... mariiii.....

1 comment:

Yana said...

hikhik.. de baru submit design air putra kat dekan.. tp bukan de wat la.. lecturer kitorang wat... hikhik.. hidup UPM!!! (hikhik.. bole naik pangkat tak promote UPM nieh?)hahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails