Sunday, March 30, 2014

Mother's Day 2014

1stly... i wanna dedicated this entry to my beloved mum.... "Heppi Mother's Day mama... i luv u so much... muahhhh!!!!!"

2ndly.... pedulikkan pada mereka yang menghentam debush debush orang-orang yg celebrate mother's day nii.... For me, memang hari-hari, hari ibu... tapi tak salah kan kalau ambik satu hari yang kiter anggap special tuk sambut hari ibu kan??? Ada gak yang kata sambut hari ibu niii bersempena ngan agama lain punya amalan... Hurmmm.... 'innamal 'amalul binniaat'. Since motip... niat dan akidah tak terpesung... for me its ok!!! Orang kiter aje kata macam-macam...

Kat sini.... depa celebrate hari ibu ni pun memang tuk ibu masing-masing... tak der la pulak sibuk dok puja "ibu" lain.... hurmm.... entah lah kan kan kan?????

3rdly, wanna wish tq so much to my kids sebab this morning depa yang kejutkan kiter diperaduan & sediakan bekpas special tuk kiter.... Patutlah minggu lepas depa siap tanya camner ibu buat itu ini.... mintak kiter tuliskan step by step:

kiter pun siapkan ler manual niii dan tepek kat peti sejuk.

And today:
 depa sediakan set bekpas niii tuk kiter dengan pengawasan Mr Mama...



                                      Card from Kimie...


Card fr Sephia....

Finally.... pada mak, ibu, mama, mommy, amma, mom & mother  seluruh dunia.... heppi mother's Day to all of u too..... 

2 comments:

aiena bahtiar said...

salam kak salmi..saya baru jumpa blog akak ni.. tgh search2 cara nk tinggal di UK... skali berjam2 melekat kt laptop baca entri akak... sronoknyaaaa... Inshaallah sy pun akan melangkah ke bumi UK.. cuma tgh pilih2 utk tinggal di Leeds, bradford or new castles.. :)
trima ksih sgt. entri akak byk info berguna :,)

salmi said...

tq Aiena sudi singgah.... Insya-Allah kat Leeds or Bradford kitorg sangat selesa... new castle kitorg lom ke sana lagik... rasanya pun ok gak... food tak jadi masalah dah kat UK ni... try ler jejak rumpun Malaysian-New Castle... may be ada kot... So ley ler dapat beberapa info before Aiena buat keputusan!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails