Wednesday, March 26, 2014

Snowman in Spring

Hurmmmm..... Dah setahun lebih ghupernyer kiter dah menjejakkan kaki kat UK niii.... mengimbas jap ketibaan kami kat UK pada 16 March 2013... ketibaan kami disambut dengan snow yang lebat sangat... Anak2 yang sangat excited masa tuu... Kiter lak??? Sangat stress sebab tak boleh imune dengan darjah kesejukkan yang luarbiasa itu. Bila fizikal & mental kiter dah ready.... ditakdirkan musim winter 2013/2014  berlalu tidak seperti yang kiter harapkan... 
Hurmmm.... cair ler segala impian kiter nak buat snow man ngan anak-anak tahun niii.

Tapi tak pe.... tahun lepas kiter miss nak menikmati spring sebab bunga-bungaan tak dapat menonjolkan diri bila snow mendominasi spring. So, thn niii... mata kiter dijamu ngan keindahan bunga-bungaan yang bewarna warni... wah..... cantiknya ciptaan-Nya!!!! Tapi... sowi beb!!!Gambo bebunga tu mok cik tak capture lagik. Hihihihii....

Tetiba petang 23 March lepas....


 Snow turun beb!!!!

 Bergegas bebudak niii kuar umah nak menikmati snow yang turun shy-shy cat niii!



Hadiahkan benda lah niii tuk kiter... Suruh ibu cantumkan buat snow man... Apaaaa???? Alahaiiii anak.... buat ais kepal pun tak lepas!!!! Tak pe laaa.... tak de rezeki kiter tahun niiii!

1 comment:

Ninie Hanis said...

Eh snow ke mac lepas? Ke ni thn lepas? Tak perasan pulak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails