Wednesday, August 31, 2016

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yg ke-59

31 Ogos... 

Detik bersejarah..


Gambar logo Sehati Sejiwa, tema hari kebangsaan malaysia merdeka yang ke-59 tahun 2016: sehati sejiwa, sebab tema sehati sejiwa dipilih, gambar logo sehati sejiwa, gambar hari merdeka 2016

Teringat masa kiter kat UK tempohari... terasa sangat beb... 

detik 31 Ogos kiter pasang u tube lagu Penyambung Warisan... bergenang air mato...

Tahun 2016 niii...

My lil hero ni... semangat toi nak sambut merdeka... tp.. tak cukup patriotik... busana islamic-spiderman (siap kopiah bagai) yg dia pilih... hahahahaha. Niat nak bawak dia gi tgk parade.. tapi kan... ai tak berani nak bawak anak bertuah sowang ni kat tempat public... haru nanti... parade entah ke mana.. dia pun entah ke mana.

Wokey lerrr.. time nak bagi speech...

Tahun ni... meh ler kiter Sehati Sejiwo menjaga keamanan yang diperolehi atas susah payah orang terdahulu. Meh ler kito bersatu padu mempertahankan maruah ank bangsa dan negaro dari dijajah mental dan fizikal...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails