Friday, April 10, 2009

De kawin - Finale

Salam buat semua....

Seminggu dah kiter tak up-date entry kiter nih.... Ini adalah disebabkan kiter agak kesibukan dan jugak kesihatan yang tak mengizinkan. So, today.... my entry "Final Episode perkahwinan De"... Ha! HA! HA!

KAli niii Majlis berlangsung di taman Melati (Umah NAzril lak). MAjlis Jemput Menantu....

Kitorang berkumpul kat Umah Wan Cu Kat Gombak dan kul 12.30 kitorang bergerak ke Taman Melati.

Ketibaan kitorang lebih dahulu dari kumpulan kompang. So kitorang kena tunggu ler sampai depa datang. Baru boleh berarak....

Nasib baik sebaik saja lepas berarak... agenda pertama adalah makan.... cam tau-tau jerrr kitorang sume niii kelaparan. Ok ambik posisi memasing yea.....


Niiii main table.... minta maaf yer kepada mama dan ayah Nazril. Mereke jemput kiter duduk kat main table tapi kiter terpaksa tolak. Kali niii kontrak Mak Enon niii dah tamat... Lagi pun MAk Enon nak makan bersama-sama Hubby dan Anak-anak.




Sebelum makan... kita possing dulu....


Opssss ... Sebelum tu... kita baca doa untuk pasangan mempelai... moga ikatan kuarga yang terjalin antara kuarga En Hanif dan En Palahuddin diberkati yang maha Esa.





baca doa ler didie... bukannya menyengih jerrr




Sebelum kita teruskan agenda makan.... jom kita bergambo dulu





Ermmm... lajunyer makan.... lapar kerrr????





Jon intai meja sebelah....




muka kekenyangan




Time potong kek




Aummm...... sedapnyer





Time bersanding.... pengantin pompuan dah dapat pengapit baru....



Kenangan kitorang sekuarga




Pengantin Bersama Ayahanda dan Bonda (Pengantin Pompuan)



Pengantin Bersama Ayahanda dan Bonda (Pengantin Lelaki)



Besan Besen bergambo bersama anak menantu



Bersama FAmili Palahuddin



Kimie pun teringin bersanding kerr???




Perletakan jawatan Mak Enon.....



Amanat dari Bonda


Wuaaa.... jangan nangis......
Sekian lerrr liputan Majlis Perkahwinan De (Noor Ilyana dan Pasangannya Nazril)
Kalau kiter ada lain-lain gambo dari lenasa org lain.... kiter akan muatkan komdian.
Sekali lagik.... Selamat pengantin Baru..... Semoga Kekal Bahagia Dunia Akhirat ......

1 comment:

nashora said...

Akhirnya tamat citer Mak Enon sekian lama menyibuk diri selama 2 tahun...ke hulu ke hilir...turun naik darah Mak Enon...masa n kewangan...as wedding planner....as pencetus n penggerak activiti ini...as VVIP and pencacai....tapi tetap tidak lupa tanggungjawab as isteri and ibu kepada kimie n didie...SYABASSS

....nanti nak sign kontrak baru...concentrate on term and condition nanti yea....

so sepanjang tempoh berkenaan...hinggala terbitnya post nie iaitu De Kawin-Finale pada hari ini....hamba pohon derhaka...dengan rendah diri....memohon ampun n maaf sekiranya tidak memahami situasi Mak Enon n terkasar bahasa kiranya....I'M SORRYYYY....(mungkin hamba kena munasabah diri..buat seketika...huhuhu...)

Again tidak ketinggalan n terlewat...walaupun dah wish...tapi maybe ketika itu mak enon kurang sihat....."Selamat Ulang Tahun ke 9 Perkenalan kita" pada 08 April 2009 jam 11.13am...semoga hubungan kita berkekalan sampai bila2...Amin...

Jangan lupa our next project....mid of May......sambil layan...Braveheart n The Curious of Benjamin Button...huhuhu....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails