Tuesday, April 14, 2009

Heppi Besday Kimie....

10 April (Jumaat) yang lalu...Kimie telah menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke 6.... Happy Besday to U sayang....





Tak der birthday party pun kali nii... Just panggil makan-makan untuk adik beradik dan kenalan terdekat jer. Makan time lak adalah lepas Maghrib.... DAn kali niii kiter tak ambik cuti pun.... sebab just goreng bihun jer.








Menu nyer pun simple jer... just sate & nasi himpit dan goreng bihun. Donut tuh disponsored oleh pengantin baru






Time terima hadiah dari ibu.... Ibu beli Buku Fairy Tales Collection...




Aikkk... didie pun dapat kerrr????



Present dari Ayah.... set mainan chess, dam ular.... dan another 10 games lain




Bersama "Mama" dan "PApa"




Bergambo ngan present dari aunty & angah




Bersama Cu Lina




Bersama Ayah Teh dan kawan Ayah Teh





Kek Besday... agains.... Chocolate Indulgence from Secret Recipe



Jemput makan yea....



Aikkk.... De... dah ubah posisi nampak...



Makan laaa apa yang ada yea...




OK.... time untuk kek




Tiuppppppp




Happy Besday Sayang......




Aikk.... didie... ni agenda apa lak nih????




Time bukak hadiah.....



Orang lain punya besday... dia yang lebih... all present yang didie dapat amat memenuhi citarasanya... princess collections.



Most of kimie punya birthday present adalah book... ermmmm kena ngan citarasa kimie dan salah satu daripada present yang dia dapat adalah khemah (present dari angah & aunty dia)




mari kita saksikan ayah depa memasang khemah niii



setelah lima minit berlalu.....


Hampir 15 minit... terpaksa mendapatkan bantuan awal dari Syahrul...


Dan tak lama komdian... menerima bantuan dari orang yang memberi hadiah ni



Ermmmm dah 20 minit berlalu



haaa.... ni tukang gelak....



niii pun tukang gelak..... Hi! hi! hi!



Setelah 30 minit..... akhirnyaaaa



final touch-up kununnnnn



Amboi..... seronok nampak... tak tu orang yang buat nii berpeluh sakan....


Amboiii lena nyer dia...

Sepanjang weekend Kimie dan didie banyak menghabiskan masa dalam khemah niii.... Coloring books yang depa dapat dalam khemah niii. Makan dalam khemah niii.... sampaikan tido pun dalam khemah niiii..... Dia juga begitu teruja ngan koleksi buku yang dia dapat.... kalau bole dia nak menghabiskan/baca setiap buku yang dia dapat. TApi kiter pujuk dia baca sikit2. Yess.... 2 -3 bulan niii tak payah lerr kiter nak beli buku untuk dia. Oh yea... tak lupa gak mainan pancing ikan tuh..... He!He!He! Ibu dan ayah yang excited main..... Kepada sume yang beri hadiah niii terima kasih diucapkan.....
Terima kasih gak kepada tetamu yang sudi datang.... kiter memang tak jemput ramai orang pun.... boleh dikatakan yang dijemput semua datang kecuali 3 orang tidak dapat hadir (Faris, Yani dan Jannah). Memasing ada hal yang tak dapat dielakkan.... lagipun hujan begitu lebat malam tuh....
Sekali lagik... to My Beloved Son.... Happy Birthday tu you... muahhhhhhhhh

1 comment:

nashora said...

Happy Birthday Kimie,

wah...siapa la yg pasang khemah tu...lamanya....tu baru budak punya...belum yg besar punya...tah2...seharian baur siap

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails