Thursday, April 23, 2009

Kimie, Didie & Mikayeel

Seperti yang dijanjikan, kiter bawak lerrr bebudak niii berjumpa ngan sepupu diorang.... Mereka begitu teruja dan nak cepat sampai kat spital...


Terpaku seketika bila tengok baby yang dinantikan dah ada depan mata

panjat kerusi nak tengok baby ngan lebih dekat dan jelas





Depa sibuk nak dukung baby tapi kiter tak izinkan coz baby masih kecil. so tengok dan usik lerr sikit-sikit yea....

Masa kitorang lawat niiii... Illis masih belum boleh bangun dan still terlantar. Tapi dia dah dibenarkan minum dan makan sikit-sikit. Bila kepala katil dah boleh ditinggikan sikit... masa niii laaaa illis baru boleh bersama Mika dan menyusukannya. Anyway... to mummy, semoga cepat sembuh..... Selamat menjalani kehidupan seorang Ibu.....
Dan petang tuh gak Mika dah membuang air besar dan disinilah bermulanya tugas seorang bapa buat insan yang bernama Yusrizal.... He! He! He! terkial-kial dia nak tukarkan lampin anak.... tapi sayangnyer kiter tak capture gambo masa tuh.... nanti korang tengok aje laaa gambo kat blog daddynyer nanti... And buat adik ipar kiter nih.... kiter juga ucapkan Selamat Datang ke Dunia Bapa..... Semoga kalian bertambah bahagia dengan kelahiran Mika dan adik-adiknyer nanti.... He! He! He!
Kepada pengantin baru.... biler lak nak mengikuti jejak langkah pasangan Yusrizal dan Illis nihh?????

2 comments:

nashora said...

aikk....untuk pengantin baru jer ker...pengantin lama macam mana pulok....mei dah nak masuk doh....kena gi island nie....hirup udara kat sana....sambil....erhmmm...snorkeling la kan...hihihi

Yana said...

hahaha... pengantin lama ler kena tambah2 cepat skit.. murah rezeki gituhhh... hahahahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails