Saturday, November 26, 2016

Mini Concert 2016 - LC

Pejap kelip... pejam kelip dah nak sampai penghujung sesi persekolahan anak-anak. 

Yang seronoknya mestilah nak hadiri program anak cilik kan... Kali niii LC S.8 BBB bergabung ngan LC S.3, LC S.7 dan LC S.15 BBB mengadakan Mini Concert bagi anak-anak 4 & 5 thn. Lokasinya di Cempaka Hall, NIOSH.




Tgh hari tu kami gi majlis wedding dulu... balik umah... salin baju.. solat zohor... baru vroomm ke NIOSH.
But before that... haruslah bergambo dulu kan?

Mulanya... payah nak suruh dia berposing... lepas tuuu...
Macam-macam gaya dia pose
Sampai kat NIOSH it is still early... kami kuarga yang ke-3 sampai...
apa lagikk...
posing laa kan?

Saja... aktibiti untuk isi masa yang terluang!


Ni agenda pada hari tersebut... kalau ikut list tuu, Khaleef punya performance yang 1st sekali. Risau aje kami.. mana laa tau Khaleef buat perangai lagik... tak mau join dan nak berkepit aje ngan kitorang seperti yang berlaku sebelum-sebelum nii...

.Sekali... bila dia naik pentas.... siap pangkah kenkawan dia... ekcited toiii.

Nak saksikan aksi penuh Khaleef... ley tonton nii

video




Weols yg kebetulannya dapat sit depan sekali seronok giler dapat capture aksi khaleef tanpa halangan.

Gambo anak-anak yang lain kita tak muatkan laa kat sini yer.... hihihihi..

Next ada acara Award-Giving...


Little Qari.. Alhamdulillah... Rasanya dia baru aje hafaz sampai surah Al-Masad... 



Dengan tamatnya sesi award ceremony and appreciation token.... maka berakhirlah program hari tersebut. Kitorang tak berkesempatan nak tunggu sesi bergambo ngan teachers sebab ada hal yang perlu dikejarkan.

1 comment:

Fatin said...

Comelnya bila pakai baju melayu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails