Tuesday, May 5, 2009

Birthday party kimie kat school

Just wanna share 1/2 pic masa birthday party kimie yang dibuat end of April kat school dia...

Majlis kat sekolah just kitorang bawak Goodies (80 pack) dan kek jer coz makanan yang lain pihak sekolah dah sediakan.


Birthday party kali ini juga disambut bersama dengan classmate dia Iman.... dibuat diluar kelas.


As per request..... Kek Ben-10. Kek niii kitorang tempah kat bakery UPM.... Blackforest cake... dalam 2 kg.


Rakan-rakan lain dah tak sabo-sabo nak makan.....


Ok.... time potong kek.....
"Ya Allah....
Sempena kelahiran Muhammad Hakimie yang ke 6 tahun ini....
didoakan agar dia menjadi insan yang soleh
dan
mendapat keberkatan-Mu dunia dan akhirat...
Amin..."



4 comments:

nashora said...

ibu nama kimie adalah Muhammad Hakiemi...bukan Hakimie....hihi...salah taip....

Amin...semoga jadi anak yg soleh n berjaya dalam kehidupan....


Kimie jgn suka merajuk2.....mlm tadi (03 Mei)....merajuk nak tgk citer P.Ramlee.."Enam Jahanam"....tapi dah lewat.....pagi tadi (04 Mei)...tanya kimie nak air x?...kimie nak air darah....hahaha....ikut skrip 6 Jahanam....

yusrizalrazak said...

hahaha.. air darah tu. ganas betil ayat dia.

Anonymous said...

Happy besday Kimie...

kisahwanida said...

happy birthday kimie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails