Tuesday, May 26, 2009

Percutianku.....

Errmmm... kali niii seperti yang dijanjikan... kiter nak share gambo2 percutian kitorang.

Sebelum kitorang ke Gem Island.. kitorang ke Duyung Island dulu.... mengunjungi MAsjid Kristal (Taman Tema Tamadun Islam). Dah lama gak kitorang bercita-cita nak gi sini... tapi keadaan tak mengizinkan... dan kali niii... here we come.....






Kitorang parking kat depan pintu masuk monumen dan naik trem. Dikenakan RM2 (pergi dan balik) untuk 3 orang dewasa.


DAn tak sampai beberapa minit.... kitorang dah sampai kat depan pintu mesjid..... pada hal... bole jer bawak kete parking betoi-betoi depan masjid niii... tapi tak peee laaaa.... bole rasa kelainannya biler naik tram ni kannnn????



Ok.... kita possing dulu....




bergambo lagik....





dan lagik....

niii pemandangan dari MAsjid ke bangunan depan... deretan cafe dan ruang pameran.





Aikk.... udah capek??????



So, jom kita pulang.... dan sekali lagik naik ini trem....



babai.....



nak balik jalan kaki pun bole.... tapi... since dah bayor kan......



niii pintu masuk ke taman monumen.... RM32/dewasa dikenakan kalau nak masuk.... Kitorang tak masuk pun.... Hi! Hi! Hi!
Ok lerrr dulu untuk kali nii.... next kita share lakkkk citer kat Gem Island lak yerr....


1 comment:

nashora said...

amboiii....
gambar berdua bukan main posing jer...hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails