Sunday, May 10, 2009

SELAMAT HARI IBU.....

1oth May....

Agains... to all of mak, ibu, bonda, ummi, mummy, amma, mek, ma, mama dan seangkatan dengannya.... SELAMAT HARI IBU diucapkan.

And special dedicated to:

1) My beloved mum... Pn Siti Norlily Ishak.... Ma.... I luv u so much... muahhhhhh.... jasa dan pengorbananmu tetap dikenang.... walau segunung intan permata dilonggokkan di depan mata.... ermmm.... amy ambik yea.... Walaubagaimanapun nilainya tidak sama ngan pengorbananmu.... Kajayaanku ini hasil didikanmu ma..... semoga kebahagian dan segala impianmu tercapai....






2) Selamat Hari Ibu juga buat ibu mertuaku Pn Ramlah Tahir.....
Mama.... Kasih sayang dan teguran yang kau berikan membuatkan diri ini tidak merasa seperti menantu... tetapi seolah-olah seperti anakmu sendiri. Semoga kesihatan dan kebahagian melingkari hidupmu.... I Luv u mama....



3) Juga selamat Hari Ibu diucapkan kepada Mummy baru... Illisriyani Ismail.... Selamat menempuh alam "Ibu" buatmu. Semoga tabah dan cekal menempuh dugaan seorang ibu....


Dan kepada ibu-ibu diseluruh dunia.... SELAMAT HARI IBU........ Semoga kita dapat mendidik generasi akan datang ini menjadi insan yang sempurna dan diredhai-Nya.....

4 comments:

nashora said...

Salam Hari Ibu.....

terima kasih menjadi ibu sentiasa menyayangi and didikan yang sempurna buat kimie n didie....tidak ketinggalan but ayh mereka sekali...hihihihi....

biarlah mereka berebut mengambil belon n bunga secara PERCUMA...tapi semua itu akan lenyap sekejap...tapi hadiah kasih sayang yg kami berikan....insyaAllah....tidak berubah....n akan kekal sentiasa...hadiahnya bawa ke hadapan nyer...selalu dapat in advance kan...

yusrizalrazak said...

Selamat hari ibu pada kak salmi juga..

Wah! Along mcm kempunan nak hadiah je. Long, kenapa sejak 2 menjak ni tepon along payah! asik putus2 je.. Di luar kawasan la..

Kak salmi, kesian along.. Kesian dia. Dia nak tepon org pun susah. Katanya dia suka Blacberry Storm atau Iphone tu.. :)

p/s:- idea ni jadi ke long? pelan2 cuba ngechak la.. nanti dpt la. hahaha

Illis said...

Selamat Hari Ibu buat Puan Salmi Huwaina..lepas ni boleh ler perturunkan ilmu seorang ibu kepada mummy br ni.

nashora said...

a'ha ngah...cam tahu2 jer....ayg, cian la husband mu ini....jgn sampai jadi mak pekan udah la....tapi nie versi moden.....kempunan....hihihi....

illis....on behalf k salmi..boleh saja jer.....sama2 bantu membantu....mika botak cam daddy masa botak pas accident motor...hihihi....daddy dia x nak follow sekali ker...hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails