Tuesday, May 5, 2009

Rindu keee?????

Ini baby doll yang didie dapat masa birthday dia tahun lepas.... baru-baru ni.... kiter dok perhatikan didie... dia akan bedung baby dia niii macam dia tengok Mikayeel dibedung....




Tak lama komdian... kiter dengar didie cakap....
"Mikayeel.... tido yer sayang...."
Aikkk... rindu keeerrrr????

7 comments:

nashora said...

A'ha....rindu sangat dia kat Mikayeel...sampai tgk gambar dalam blog angah dia....siap sentuh skrin laptop....sentuh pipi mika....siap cakap ngan ayh...bila mika nak balik....mika atuk n nenek dia jaga....tup...tup kimie cakap......adik minta la ngan ayh n ibu...adik lain.....erhmmmm.....hahaha....

yusrizalrazak said...

huhuh. kesian dd. ajak la mak ayah pergi ke SP. tgok mika kat sana..

nashora said...

x pa...biar la mika membesar dulu....baru boleh mereka main bersama2....

x pun tunggu pengantin baru...hihihi...pengantin lama...kena ambil kursus balik...hihihi

Illis said...

Sian Didie..kalo berkesempatan, along n family dtg lar ke SP. Mikayeel kat sini setiap hari 20 jam dihabiskan untuk tdo n lagi 4 jam utk dia mandi n main. Itular yang dia buat setiap hari. Berat badan pon dh bertambah, skrg dh 4.1kg. waktu ni Mikayeel tgh tdo nyenyak..lg stgh jam dia akan jaga utk minum susu. Kisses n hugs for didie n kimie from Mikayeel.

nashora said...

insyaAllah tgk la kalau ke utara...yg MFA bulan 6 nie x sempat nak register....dah full....

biasa la tu...baby memang cepat membesar...biarkan...cepat besar...nanti boleh main sama ngan kimie n didie....jgn lupa....mika pun ada tanam saham kat rumah bangi...hihihi......penat daddy dia bina "rumah" mika....

Yana said...

a'ah kan.. minta la kat ayah n ibu... hahaha...

nashora said...

erhm....pengantin baru la....

ayh n ibu kena la kursus dulu....kena honeymoon dulu.....hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails