Friday, January 30, 2009

I'm Sorriiiii

Lately, kiter jarang dapat up-date something di sini kan???? Kepada pembaca yang setia (kalau ada leee) sure ternanti-nanti entry kiter yang baru kannn.... ahakkkksss perasaan betoiiii....
Actually... ada ler beberapa stori yang kiter nak share ngan u all... tapi lately kiter quite bz.

Kalau u all ada baca entry kiter yang lepas, kiter ada mention kannn kiter kat opis keboringngan yang amat kann???? Itu end of year 2008 laa.... This new year... my Section Kewangan (GSM)dan berfungsi almost 80%. By this February kiter akan tambah another job (tambah 1 lagik PTJ bawah kiter).... handle payment for library lak. So gue udah bussy. So, balik umah.... agak keletihan... selesaikan beberapa tugas rutin kat umah... and then udah capek... bila udah capek... gua enggak larat lagik menjengok kat blog nii... Tu lerrr pasai entry2 baru lambat di post.

Tapi... bak kata orang... hendak seribu daya... tak nak seribu dalih kannn???? Ekkk Eleeehhhh... lantak pi ler kata orang kan.... sekali lagik kiter nak bagik tau... ini blog gua... suka hati gua laaa bila nak up-date.... KAlau ikut hati... la niii kiter cam fenat gak... tapi untukmu reader tercayang.... kiter up-date lerrr something kannn... takut ada lagi reader yang YM kat kiter meminta dicoretkan something agar "hidupnya bermakna"... Alahaiiii... cam haruunnnn jerrkkk.

Ok lerr... kiter permisi dulu.... minuman petang kiter dah nak sejuk... My asben dah tunggu ai kat meja makan tu.... Next entry akan menyusul... I'M SORIIIII

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails