Friday, February 6, 2009

Layan jer laaaa

Kali niii kita layan ler gambo bebudak niii... Actully gambo-gambo niii dah lama gak dicapture... tapi kiter tak berkesempatan nak muatkan di sini. Al-maklum laaaa... ada sikit sibukkksss....

This is dining set yang didie dapat dari Aki dia masa balik PAhang tempoh hariii:-


Kalau time didie agak-agak susah nak makan.... kiter letakkan makanan & minuman dia kat set niii.... even sikit-sikit dia makan... at least habis gak....


Kimie???? Uksss... adik sibuk main masak-masak dia pun sibuks tumpang dua belah kaki.... pada hal Aki dia dah bagi brick game. Ala game yang kita main masa doluuu doluuu.... ingat tak...??? Terlupa lak nak amik gambonyer....


Haaa.... yang niii lak "surprise" dari angah & aunty dia laaaa.....



Tuk didie... illis menambahkan lagi collection princess nyer dan kimie b.ngah yus menghadiahkan koleksi ben-10....
isyhh.... bertuah badan bebudak niii.... ibu dia niii sape laaa nak kasi kannn????
p/s: Ayah kepada didie dan kimie..... tak kesian kerrrr kat ibu bebudak niiii?????

1 comment:

nashora said...

mana dia ayh kimie n didie....x nak bagi apa2 ker kat ibu mereka.....hihihihi....ibu kimie n didie nak apa.....erhmmm....nak macam org belakang rumah ker...hihihi........telebih sudah....hahaha....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails