Thursday, February 12, 2009

Makan lagikkk....

Ingat lagik tak pada entry kiter yang lepas... alaaaa citer kiter tentang luahan hati kiter tentang hawau nyer pizza hut kat Warta, Bangi.... ingat takkk.... for those yang tak hinggatttt atau lum baca lagik entry tuhhh...... gi baca dulu... sat lagi baru teruskan baca entry nih... tapi... kalau tak nak baca dulu pun tak pe. Kesinambungan citer dulu ngan niii tak berapa sangat....

Cuma lepas insiden tempoh hari.... kitorang sekuarga agak terkilan gak tak dapat makan.... cam kempunan raser nyer.... Bunyi cam poyo jer kann... pada hal dah kerap sangat makan pizza hat nii... kekadang tuuu sebulan ader ler 2-3 kali.. Tapi... entah lerrr...

Kempunan kiter tuuu tak lama... 30 Jan 09 hari tuh... member kiter Nurul (Seksyen Kewangan FEP) belanja kiter, June dan Awin makan pizza hut kat Tmn Equine.... Ha!Ha!HA! Puas ati... tapi... cian lak kat hubby... anak cacing dia kempunan nak makan.... So, Early February kiter ke mines... lunch... makan sekali pizza lagi sesambil menemani hubby tercinta.

Tapi... stori makan pizza hut niii tak habis lagik selagi tak bawa bebudak niii pulak makan.... sebab yang nak makan sangat benda niii adalah bebudak niii. So, On Sunday lepas, kitorang ke Alamanda..... bawak bebudak ni.....

Order set untuk 4 orang... tapi... kiter cam dah cannot go....

my asben pun sama laa.... kan ker kitorang baru makan....
Kimie dan didie lak.... just makan sup.... pun tak berapa nak makan.... hangin gak ngan bebudak nii.... tadi beria-ria sangat nak makan.... dah ada depan mata tak nak lak makan.

Order untuk 4 orang (4 pizza pan kecik) ...... yang habis 1 pan jerrr.... nasib baik syahrul datang komdian.... syahrul just makan 2 sclice.... selebihnya tapau bawak balik.... Ha!ha!Ha! jadik juadah makan malam lerrr gamaknyer.... Yahoooo... tak payah kiter masak malam tuhhh....
Dah muak makan pizza.... Selasa baru-baru niii kitorang ke Secret Recepi lakkk... Actually kiter nak belanja Syahrul makan niii sempena besday dia hari tuuu... TApi... Kiter terpaksa cancel last minute coz meeting kiter habis kul 1.30pm.
Teringin nak makan chicken cornish & cake febret kiter.... chocolote indulgence. Sampai sana.... alih-alih tukar menu kepada

Mushroom Grilled Chicken + air sprite.

Asben kiter lakkk.....


BBQ grilled chicken ngan pepsi..... muah haa haaa...

Brupp...... makan... jangan tak makannnn....

1 comment:

nashora said...

kena break for a while makan pizza nie...dah naik muak doh....tapi...konon jer..hahaha...so ibu kena masak buat pizza pulok....tapi jgn anak mintak nasi lemak weekend nie lagi...ada yg naik lemak nie....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails