Thursday, February 26, 2009

Terasa rindu lakkk...

Ermm..... lama jugak kiter tak menjengok kat blog kiter niii..... rindu rasanyer... kalau dah tak jengok.... off course tak de entry baru kann???? Bukan apa.... kiter sibuks sikit laaa kali niii.... dengan keje opis laaa.... keje umah leeee.... ngan urusan adik kiter kawen laaa....

Kalau citer pasal keje umah.... itu keroje... memang tak de ending stori.... keje kat umah tuuu akan senantiasa ada dan berterusan.... tak payah lerrr nak di storikan ngan detail lagik... yea dakkk????

Keje opis.... ermmm bole tahan gak bussy nyer.... pagi petang.... meeting. Nak sign voucher pun kena curik-curik masa.... dan bebaru nii lak (23/02 - 24/02)... kiter ke Hotel Pearl International kat Jalan Klang Lama tuh... ada Bengkel Fail Meja. Pergghhhh.... penat gak memerah otak dari pagi hingga malam....



Haaa.... niii gambo group discussion kitorang..... Kitorang ditugaskan buat fail Meja bagi Seksyen-sekyen kewangan.....

Since Pejabat Bendahari begitu sibuk ngan closing February 09 dan migration system ke new version kitorang terpaksa mengadakan 2 meeting masa bengkel berjalan... Takut kitorang tak capai KPI nanti.... bayang kan lerrr... fenat bebonar jadiknyer.

On 24th bengkel kitorang just separuh hari.... nak masuk keje... memang dak tak larat lagik.... so kiter ambik keputusan just balik umah terus. Tapi sebelum tuuu kiter singgah Sedang jap.... jengok my parents in-law yang kebetulannya datang untuk medical check-up.

Ermmmm... balik dari Serdang.... penuh tangan kiter ngan makanan yang ditapau mapau.... he! he! he! teringat kiter masa dulu-dulu.... masa mak mertua kiter ada kat Serdang.... petang balik keje je.... singgah jap... balik Bangi........ selalunya ada jer benda yang ditapau..... He! He! He!


niii buah pelam yang ada depan umah Serdang.... ermmm.... best tauuuuuu.... kecur air liurku ini....

niii semua lauk-pauk yang kiter tapau..... Oh yea tak lupa gak kuih kegemaran hubby dan anak-anak kiter.... seri muka.... seloyang kitorang tapau tauuuu....
To my father & mother in-law.... tengqiu... toche.... time kasih..... He! He! He!......
p/s: yahoo.... bole rileks ini hari..... tak payah masak.... opss.... kenak masak gak..... ala... masak nasik dan masak air jee.... ok la tuh....


1 comment:

nashora said...

tajuk dah cantek...ingatkan rindu kat anak2....dan terutama kat husben....last2 biler baca...rindu kat blog jer....arghhhh!!!!....x pe la....biar hamba jadi maid je la...huhuhu.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails