Tuesday, February 3, 2009

Merajuk yeaaaa....

LAst 2 week kitorang ada balik PAhang jap.... Kitorang just bermalam sehari jer. Tapi kimie bermalam 2 hari dan balik ke Bangi ngan ayah Teh dia.... Dia mulanya tak nak balik.... tapi dia telah dijanjikan oleh Ayah Teh dia untuk balik last week (balik untuk gi memancing).

Sampai waktu yang dijanjikan.... ayah Teh dia tak jadi bawak dia balik sekali coz dia naik moto... Apa lagi stress ler kimie.

TApi kelukaannya terubat sikit bila nenek dia dari Terengganu datang dan tido semalaman kat umah kitorang. Next akan stay kat umah b.ngah (adik ipar kiter) kat Serdang coz Monday tuuu mama ada medical check-up.

Kimie cukup heppi ketika itu... pas makan "branch" nasik ayam.... nenek budak nii pun bersiap nak ke Serdang.... Kimie pun sibuk bersiap sama....
niii barang-barang dia yang di pack kan sendiri.... plastik ijau tuuu dia isi baju tido dia... dan beg biru tuuu mainan dia....


Kitorang tak bagi dia ikut nenek dia... pasal apa???? Kitorang takut dia nakal sikit dan ganggu nenek dia.... biar laaa nenek nak berehat..... nenek kannn tak berapa sihat...



Puas gak nak pujuk dia niii...... akhirnya dia beralah.... nenek upah dia RM10.00 beli jajan....

Cain gak kat dia niii.... nanti kalau nenek datang ngan atuk.... kitorang baru izinkan dia ikut.... OK????

2 comments:

Yana said...

Ala, siannya anak ku tu... Hikhik, nasib dapat habuan. Nak merajuk gak lah...

nashora said...

erhmm...kalau mama dia merajuk.....kena dapat habuan jugak....habuan pot pet pot pet...dari k ngah......hihihihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails