Friday, February 13, 2009

Surprise tuk kimie dan didie

Bebudak niii selalu jerrr dapat surprise atau something terutamanya dari angah & Aunty dia.....

Kitorang kekadang ada lerrr bagi something kat diorang nii.... Alaa.... diorang niii bukannya nak apa sangat... kasi cokelat sejibikkk sorang pun judah lerrr....

janji ada perkataan....
"Tutup mata"
"Tadah tangan"
"Surpriiiseeeee"

Al-kisah surprise kitorang kasi kali niii kiter nak kongsi ngan u all...

Tarikh kejadian: 10 February

Tempat Kejadian : di atas kerusi kat umah kitorang

MAsa: TAk berapa sure... dalam 6.30 kot... pas balik sekolah

MAngsa: Kimie dan didie


"Along.... adik.... ibu dan ayah ada surprise untuk along dan aduik....."


"Pejam mataaaaa....Tadah tangan....."
depa begitu eksitedd dan teruja yang amat.....
"surprise...."
bila bukak mata..... depa tersengeh.... ikhlas..... oh sudah pasti tak ikhlas..... why...? Kenapa...?Mengapa?????

Along kiter bagi meee kuning yang belum digoreng dan untuk didie kita kasi halia....


Depa tolak pemberian kiter..... kimie dah nak nangis.... tak nak terima.... keciwaa.......

and....
sekali lagi
"Pejam mata..... tadah tangan.... surprise......"

kan ker dah ceriaaa.... kali niii depa dapat cloud-9 sorang se paket.....
ha!ha!ha!.... puas hati dapat kenakan depa..... muah haaa haaaaaaaaa

2 comments:

nashora said...

tutup mata....one....two...three...buka mata....surpriseeee....aik...untuk ayh dia....mana????

yusrizalrazak said...

heheh.. bebudak ni tak pandai berlakon. hehehe. lakonan yang jujur sekali dari depa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails