Friday, December 26, 2008

Brainscan

Ermmm... wayang lagikk..... bulan niii ialah bulan wayang... On Chirstmas baru-baru niii kitorang sekali lagik memeriahkan panggung menonton filem BRAINCSAN.

Citer niii mengisahkan Adruce terlibat secara tak langsung ngan mesin brainscan yang ditemuinya sewaktu dia terjatuh semasa pergaduhannya ngan eric & erin. Mesin niii telah dicurik oleh "Mr Awak" & kawannya.

Braincsan ini telah memakbulkan permintaan sehingga menyebabkan adruce dapat berbaik ngan erin & eric dan lebih mengecohkan lagik... permintaan emak dan ayahnya untuk bertukar jugak termakbul....

Penceritaan tentang Mesin niii tak derr ler futuristik/magic sangat... jalan citernyer just nak kembalikan keadaan balik seperti asal dan memulangkan mesin niii pada yang hak.... itu jerrr

Citer niii tak de laaaa best sesangat.... Pelakon-pelakonnya terutamanya pelakon pembantu (pak pacak) nampak sangat kaku... Jalan ceritanya ringan.... tapi OK laaa untuk bersantai... berseronok....

u all nak release tension.....? nak ketawa....???? i suggest u untuk nonton this film.... citer nii berjaya membuatkan kiter ketawa sampai keras perut... kiter pun rasa satu panggung pun hepi & enjoy coz depa pun ketawa cam kiter (lagik huduh ketawa dari kiter pun ada... yang mengilai pun ader...) aspecially waktu adegan lakonan mek & zul yahya...

As conclusion sure u all nak tau berapa popcorn kiter bagik kannn???? Untuk itu... kiter bagik "3.9 popcorn" daripada "5 popcorn"

2 comments:

Feewitt... said...

Memang lawak giler citer ni....babak antara Mek & Zulyahya....tak penah tgk wayang ketawa sampai kuar air mata....khakhahakhaka....

Yana said...

itu ler pasai... 1st time tgk citer melayu x boring..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails