Saturday, December 20, 2008

Pendaftran Sekolah dah bermula.....

Next year didie 4 tahun, kiter sekali lagik memilih Little Caliphs (bangi) sebagai sekolah pilihan untuk bebudak niii. Even yuran sekolah bulanan dah naik jadik RM350/pelajar kiter tetap ngan sekolah niii coz based pada performance kimie tahun lepas…. Kiter memang puas hati ngan prestasi sekolah niii.. Memang excellence.....

Alaa…. Malas ler nak bercerita panjang lebar…. Layan aje laaa gambar waktu pendaftran pagi tadi....

Tunggu turn
Didie tengah fitting school attire

Next fitting sport attire


Untuk kimie just beli the new sport attire sebab sport attire dia yg lama di comot terkena cat sewaktu mengaler “forbidden tree”



Time bayar. Total for both untuk registration RM2,166.00. Kitorang buat 2 time installment sebab nak simpan bershopping kat Bangkok lepas krismas nii… Muahhhh…ha….haaaa……

3 comments:

Yana said...

bila ibu dia dduk kat kusi tu kan, cam gempal... cam sama size ngan e'in.. jgn marah daaa.. hukhuk...

Feewitt... said...

Erm...hati2 di Bangkok...jalan baik2...jangan dah balik mesia ni BENGKOK lak.... tak kesah gempal ke montok, yg penting Hubby sayang....!!!

nashora said...

hubby dia syg ker.....erhmmmm....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails