Thursday, December 18, 2008

Percutianku di Melaka part 1



Ok... tinggalkan dulu kelas memasak kiter.... jom ikut kiter bercuti di Melaka.

Rabu, khamis & jumaat niii kiter dah apply cuti nak temankan asben berkonference kat Melaka. Nak dijadikkan stori mori.... kiter dapat call dari S/U bendahari yang kiter as a ketua seksyen gsm dikehendaki hadir meeting Rabu jam 9.00am. Bunyik macam urgent jerrr maybe berkaitan dngan MSP minggu depan kot...

Biler attend meeting tuuu rupa-rupanyer discuss pasai Penilaian Prestasi Staff. Sebaik sj hbs meeting dalam kul 12 tgh kitorang terus ke Melaka.

Wajah ceria kimie berserta ngan rambut pacaknyer beserta garisan “kraft” hasil cakaran didie.

Di Melaka konferen di buat di Hotel Mahkota (formerly known Century Mahkota).





This is our room no…. kitorang kali niii dapat stay kat blok Frangipani.



View From our room


Eyes of Malaysia boleh Nampak dari sini

Yang tak sabo nyerrr of course bebudak niiii. Depa nak berendam kat swimming pool




Nak tau pepasal budak pompuan niii ngangis… mak dia lak tgh pegang pelampung yang dah lembek niiii?


Sebab….. budak lelaki niii dah ambik pelampung dia….. setelah Berjaya melunyaikan pelampung yang makcik dia pegang tadik



Malam tuuu didie demam. Dia kata dah tak nak mandi kat pool lagik


Keesokkan harinya….. Dalam kul 7am….
Kimie tak sabar nak terjun kat swimming pool lagik biler dia dah ternampak dah ader orang terjun….


“Bu…. Adik tak nak mandi” merengek si didie waktu kiter pakaikannya baju mandi


“Tak pe… bukannyer nak mandi…. Nahhhh pakai baju princess kat luar…. Kita duduk-duduk jerrr” pujuk kiter

Tapi…
Sebaik saja sampai kat kolam renang… ngan pantas didie membuka baju princessnya. Dia yang dulu masuk kolam… Aikkk….. kata demam…..????

1 comment:

Yana said...

wah.. hensemnya kimie... ala, cian didot ku demam... awat dugong tu?tak lepas masuk air dalam? dari kecik takut nak mandi dalam-dalam sikit. hampeh tul! lupa lg satu.. bngah warga selangor, ayah bngah je warga melaka.. hikhikhik.. jangan marah erk!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails