Monday, December 8, 2008

HePpi BeSdaY to mY beLOVEd asben

8 Dec 1974 yang lalu....... lahir ler seorang insan yang bernama Nazrul Hisyam.... asben kiter ler tuuu. Pada 8 Dec 2008, kini dia dah berumur 34 tahun.... he! he! he! kanda dah tua laaaaa.....


"Happy besday to you....."
"Heppi besday to you.... "
"Happy birthday to my hubby...."
"Heppi besday to youuuu...."


"cake for all of us but special dedicated to my asben from secret recipe (choc. indulgence)"

" time potong kek..... yang bergambo kat sini depa bertiga jer... Besday boi & girl yang lain sibuk layan tetamu & buat kuih donat (4kg) untuk dijamu time korban sok (korban buat hari ke-2)"



suapan sayang untukmu kanda...."

"birthday boy yang ke-34"

"suapan kasih dari asben tercinta"

4 comments:

Yusrizal said...

ada simpanan tak, kek tuk "angah" tu??

huhuh

Ahmed Razman said...

lawa baju liverpool tu :)

nas said...

kek tu simpan lagi sampai kita org balik....mama x makan lagi masa tu...cos besday girl xsihat..atau rindu kat anak dia yg sorang tu...hihihi...

Man...baju besday tu...hihihi....tapi sayang...perut x leh nak cover...hihihi....thanks man...kalau ada lagi offer...inform yer...hihihi...

Yana said...

hahahaa.. besday boy ke men?? jangan marah erk.. stil ensem but abg nazril lagi hensem.. hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails