Wednesday, December 24, 2008

Kimie kehilangan botoi susu....

Hari niiii kimie dah kehilangan botoi susunyer masuk hari ke-3. Bermakna dah 3 hari dia tak nyonyot botol susu....

Last dia nyonyot susu pada malam Ahad lepas.... Keesokkan paginyer.... dia dah tak jumpa mana dia letak botolnya itu.... Kitorang pun malas beria-ria nak carik... kot-kot celah katil dia jer.... Kebetulan lak... malam ahad tuuu De datang ngan Yani. So we just create citer yang botol susu dia ada dalam kete aunty Yani masa dia kenakan cukai (bawak round satu taman before bole balik).

Nasib baik gak dia niii bukannya macam adik dia... Bole terima alasan tuuu sambil tersengeh & berharap Mama dia (De) & Yani dapat datang lagik umah kitorang untuk pulangkan botol susunya itu..... KAlau didie... what ever alasan yang diberi... dia tak kira... dia nak... nak jugakk....

So, kimie minum susu ngan cawan baby ajer laaaa... Tak de feel kot... that's why dia dah tak kerap mintak susu. Bagus gak kalau terus berhenti minum ngan botol.... dia dah nak masuk 6 tahun.... tak nice kalau menyonyot lagi.... Al-hamdulaillah....

Tapi... susu tetap dia kena minum...untuk kesihatan dia.....

3 comments:

nashora said...

elok la hilang botoi susu dia...kalau tidak reporter x bertauliah (@Didie) akan report kat ayah yg along dia nyonyok...entah la..mana hilang botoi dia...

perangai didie tu macam siapa ya...macam pernah jer aku dengar n hadapi....oh ya....like daughter like mother....hahahaha...

Yana said...

hikhik... abisla den kena dengar permintaan lagu kimie nnt.. hikhikhik...

nashora said...

kimie ok lagi...la nie dah minum dlm bekas minuman...Didie yg parah sikit....ada lagu Mak yong nanti dia nyanyi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails