Tuesday, December 2, 2008

My little princess sephia...

Sejak kecik dulu insan yang bernama Nur Irdina Sephia nii begitu suka ngan kaler yellow... tak de unsur-unsur mempengaruhi dia dalam menentukan minatnya... entah dari mana dia minat kaler tuu pun kiter tak tau.

Tapi.... lately minat dia kepada menda-menda yang berkaler kuning niii dah hilang... terkini didie begitu obses ngan "princes". Starting end of October dia dah mula nak berpakaian ala-ala princes... pas mandi... dia pasti akan termenung depan almari dia.. cari baju yang kena citerasa dia hari tuuu

pas tu dah start request macam-macam benda yang berkaitan ngan princess... Naik tebal telinga kitorang dia mintak pas satu.... satuuu. Selagi tak tunaikan... mulut dia tak henti-henti meng"request"


ni cawan princes..... kitorang beli as a serprize masa dia merajuk tak nak gi school dulu....

biler dah ada cawan sure ada pinggan.... so setiap kali makan atau minum dia akan guna set ni... tapi... dia kata set niii tak lengkap lagik sebab tak de sudu & garpu princess


Semalam.... tak henti-henti mulut dia nak CD lak. Ayah dia dah promise dan belikan hari niiii. Tak sempat gi masa lunch hour so lepas ambik bebudak nii dari school kitorang terus ke mines... la niii depa tgh layan cd tuuu.... along pun turut layaannnnnn.... dia lak lebih-lebih nengok CD tuuu.
CD niii ada 3 in 1 (beauty & the beast, snow white & sleeping beauty)
Banyak lagi permintaannya yang kitorang tak sempat dan malas nak kabulkan... seperti, beg sekolah princess, bekas pensel princess, botol air princess, kasut gambo princess, sarung bantal princess, cadar princess, carpet princess, cekak rambut princess, beg duit princess, make-up set princess... arrgghhhhh macam-macam lagik ler..... naik fening kepala kitorang. Tebalkan ajer laaa telinga dengar citer-citer dia tuuu... Yang herannya tak nak lak dia berattitude cam princess.... ni garang yang amat.
Perggghhh... dahsyat betooiii ler my dear little princess niii.

1 comment:

nas said...

garang....erhmmm...like mother like daughter...hihihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails