Thursday, December 4, 2008

Team building

Mulai 04-06 Dec niii kiter terpilih lak mengikuti sesi team building yang diadakan di Eagle Ranch PD.

Waktu bertolak ke PD jam 11.00am. So pagi tuuu sempat ler kiter menemani asben kiter hanto didie untuk follow-up check-up kes neprotic syndrome dia tuuu. Pada u all yang nak tau benda apa neprotic syndrome tu boleh gi ke blog freindster kiter niii http://huwainas.blog.friendster.com/2008/09/111/

Berbalik citer team buliding kiter niii, Actually, kiter memang suka ngan aktiviti lasak camni.... masa belajar dulu pasti kiter tak lepaskan peluang mengikuti aktiviti-aktiviti seperti ini. Tapi..... biler dah bergelar isteri dan ibu.... kiter kena pertimbangkan jugak situasi mereka kat umah. Cam ner ler makan pakai mereka kat umah tuuu...

hopefully sepeninggalan kiter nanti pepandai leerrr ayah dia menjaga bebudak tuuu. Alaaa... bukannyer kali pertama kiter outstation. Dah pernah pun sebelum niiii. Lagik satu heharap umah kiter tak jadik tongkang pecah yeaaa.......

1 comment:

nas said...

Demi ibuk, saya akan pasti anak2 ibuk dalam keadaan baik semuanya...tapi saya agak runsing fikirkan nya tuan....hihihi

kami semua harap ibu seronok ya disana....begitu juga....semua angin2 seluruh badan ditinggal di sana ya....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails